duminică, 7 martie 2010

8 martie „portocaliu”, la Brad

Brădenii şi-au sărbătorit femeile cu două zile mai devreme. Peste 250 de reprezentante ale sexului frumos din municipiul Brad, au fost invitate sâmbătă seara, la un bal dedicat zilei de 8 martie. Organizatorii evenimentului au fost democrat-liberalii brădeni care au vrut astfel să aducă un omagiu tuturor femeilor din zonă.

Saloanele unuia dintre cele mai mari restaurante din municipiul Brad s-au dovedit neîncăpătoare pentru cele peste 250 de doamne şi domnişoare participante la balul dedicat zilei de 8 martie. Evenimentul a fost oferit femeilor de către organizaţia locală a Partidului Democrat Liberal.

Cântec joc şi voie bună

Amfitrioni ai balului au fost liderii PDL, Mihai Gorcea şi Florin Oprişa, iar în calitate de invitaţi au fost prezenţi printre reprezentantele sexului frumos din Brad, subprefectul Dorin Gligor, senatorul Dorin Păran, primari din comunele învecinate, Marus Omotă din Ilia, Ioan Faur din Ribiţa şi Octavian Roman din Rapolt. „Femeile trebuie respectate şi iubite cu fiecare ocazie, nu neapărat doar în anii electorali. Noi le respectăm şi le oferim o floare un gând bun şi măcar o seară de voie bună în fiecare an”, a declarat consilierul local Florin Oprişa, definind şi scopul pentru care a fost organizat evenimentul, sărbătorirea femeilor din Brad. La rândul său subprefectul Dorin Gligor le-a oferit câte o floare invitatelor la petrecere. „Am fost invitat de foştii mei colegi din PDL Brad şi nu puteam să vin cu mâna goală. Era normal să ofer o floare celor pe care le sărbătorim aici. Cred că fiecare femeie merită respectul nostru, pentru că femeile sunt cele care ne dau viaţă, ne cresc şi ne educă”, a declarat Dorin Gligor. Petrecerea care a început în jurul orelor 18 s-a terminat târziu în noapte într-o atmosferă de voie bună generală. „A fost foarte frumos. Nu sunt membră al niciunui partid, dar cred că iniţiativa organizatorilor petrecerii de astăzi este una excelentă. Meritrăm şi noi femeile să ne simţim bine măcar odată pe an”, este de părere Ioana Andreica una dintre participantele la eveniment. „Sper ca toată lumea s-a simţit bine. După cum s-au încins horele şi s-a petrecut astăzi pot să spun doar că acţiunea a avut succes şi am reuşit să oferim câteva clipe de voie bune femeilor din Brad care au luat parte la balul nostru” a concluzionat Mihai Gorcea preşedintele PDL Brad.
Irina Năstase

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu