joi, 3 iunie 2010

Poliţistul Bolosin se pregăteşte de concurs

Cu o săptămână înaintea Campionatului Naţional de Atletism al M.A.I., care se va desfăşura în perioada 8–11 iunie, la Piatra Neamţ, subcomisarul de poliţie Florin Bolosin se antrenează intens pentru obţinerea unui loc pe podiumul premianţilor. După ce în anii 2007 şi 2008 a ocupat locul II în cadrul celei mai prestigioase competiţii de atletism dedicată sportivilor M.A.I., ofiţerul, în vârstă de 38 ani, a ocupat anul trecut locul III pe minister la proba de 100 metri viteză cu timpul de 12:65 secunde. Totodată, poliţistul hunedorean a fost selectat şi în echipa IGPR, cu care a obţinut locul II în cadrul aceleiaşi probe. Dintre toţi poliţiştii prezenţi la competiţie, Florin Bolosin a fost încă odată cel mai bun, obţinând locul I pe ţară pentru al doilea an consecutiv la proba de viteză. În felul acesta, Bolosin a venit acasă cu trei titluri, reprezentând toate cele trei locuri ale podiumului.
Antrenamente zilnice la Hunedoara
Performanţele sportive ale poliţistului sunt rezultatul antrenamentelor zilnice şi a unei ambiţii de invidiat. Pentru a face faţă şi în acest an provocării unei competiţii de nivel naţional, poliţistul se antrenează, zilnic, pe stadionul „Corvinul” din Municipiul Hunedoara, alături de tinerii sportivi ai C.S.S. Hunedoara, sub coordonarea profesorului Florin Bucur, coordonatorul lotului.
Aleargă alături de colegi
Săptămâna viitoare, subcomisarul se va afla la Piatra Neamţ unde, alături de colegii săi, comisar şef de poliţie Dumitru Grosu şi agent şef de poliţie Petru Şortan, va reprezenta lotul IPJ Hunedoara.
Va dona banii fetiţei unui coleg al său
În cazul în care va ocupa un loc pe podium, Florin Bolosin promite că va dona, la fel ca anii trecuţi, întreaga sumă câştigată în urma performanţelor sale sportive unui scop caritabil. De această dată, s-a gândit la Miriam, în vârstă de doi ani, fiica subcomisarului de poliţie Eugen Negriu (Poliţia Municipiului Deva), care suferă de o boală gravă şi are nevoie urgentă de tratament.
 
(M.T.)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu