miercuri, 10 martie 2010

Show incendiar pentru femei la Brad


Reprezentantele sexului frumos din Brad s-au dezlanţuit la o petrecere organizată în cinstea lor. Doamnele şi domnişoarele au avut parte de surprize pe parcursul serii, invitaţi speciali au fost două trupe de striptease masculin.

Petrecerea a început de la primele ore ale serii în Club Fantasy din Brad. Încă de la începutul petrecerii localul a fost asaltat de reprezentantele sexului frumos, dornice de distracţie. Atmosfera a devenit incendiară în momentul în care şi-au început programul invitaţii surpriză ai serii. Două trupe de striptease masculin au făcut un show erotic de zile mari spre deliciul spectatoarelor. Membrii trupelor au ridicat toate doamnele şi domnişoarele la dans. Dansul striperilor cu torţe aprinse a fost punctul culminant al serii. Spectacolul a ţinut până la orele dimineţii, clubul Fantasy devenind la un moment dat neîncăpător. Accesul bărbaţilor în incinta clubului a fost restricţionat până la miezul nopţii cu toate că mulţi amatori de astfel de show-uri aşteptau cu nerăbdare să poată intra.

„A fost o seară incendiară. Toate fetele s-au distrat. Atmosfera care a fost la club nu poate fi descrisă în cuvinte. Sunt foarte bucuros că am putut oferii femeilor o asemenea petrecere, mai ales că a fost şi ziua lor. Totul a fost peste aşteptări” Ovidiu Paul, organizatorul petrecerii

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu